Stranke o meni

Sebastjana Klepec

Lucijo poznam že dolgo (še kot zagrizeno športnico). Sedaj jo poznam tudi kot terapevtko. Kar nekaj časa sem iskala primernega “maserja”, ki ne bi bil le maser ampak nekaj več. Maser z dodano vrednostjo. Najbolj izmed vseh masaž mi odgovarja tuina masaža in neizmerno sem bila vesela, ko sem izvedela, da Lucija dela tradicionalno kitajsko masažo. Zlate roke, sproščujoče okolje, nežna ženska energija in sočutna rama so definitivno ključ do globoke sprostitve. Prepričajte se sami. Zagotovo je ne boste obiskali samo enkrat.

Nataša Šiftar

V prijetno sproščenem ambientu pri Luciji v Sončni vili sem se predala njenim nežnim, veščim in zdravilnim rokam, ki so me ob meditativni glasbi popeljale v skoraj dve urni svet popolne sprostitve tako na umski kot na fizični ravni… Njeno znanje in razlaga me je prevzela, posrkala sem vsa sporočila z namenom, da jih vključim v svoj vsakdan… Prenovljena in pozitivno naravnana sem odšla z mislijo, da se kmalu zopet vrnem…”

Katja Kotnik Prosenjak

Lucijina je nežna in hkrati poživljajoča. Kot sapica sredi poletnega dne. Všeč mi je, da ogromno ve in da svoje znanje tudi med masažo deli s tistimi, ki jih to zanima.

Mojca Pajek in Miha Vrbnjak

V življenju se trudimo razporediti čas, da ga naklonimo vsem stvarem in ljudem, ki jih imamo radi. Včasih oz. kar pogosto pa pozabimo nase. To sem spoznala, ko sem postala mama.
Počasi in nezavedno sem se oddaljila od sebe. Dokler nisem srečala Lucije in začutila njene energije ter žara s katerim je pripovedovala o masaži, ki sprošča blokade na energetskih poteh (meridianih), praktično nisem vedela, kaj mi manjka.
Želela sem poskusiti, vleklo me je k njej. Tako močno, da sem želela to izkušnjo deliti s partnerjem. In sva šla. Oba! Vzela sva si popoldan zase, brez otrok in si pustila, da naju razvajajo.
Masaža je bila čudovita, Lucijin dotik topel in tako zelo prijeten, da je sprostil celo moje telo. Bilo mi je lepo, omogočila mi je, da se umirim znotraj tega sodobnega divjega tempa in se usmerim vase.
Ko je končala pa se učinki masaže niso ukinili, praktično se je takrat šele začelo. Bila sem kot prerojena, lahkotna. Misli so postale jasne, pred masažo sem se borila s kup nekih strahov, ki so preko dotika in njenih besed popolnoma izginili. Po masaži, sem jih z lahkoto »predelala«. Čutila sem svojo notranjo moč in počutila sem se resnično ljubljeno.
Ponovno se mi je povrnila tista energija in žar, ki sem ga pogrešala. Lahko bi trdila, da sem ponovno našla sama sebe. In ti občutki so trajali še dneve po masaži.
Lucijini dotiki so nama omogočili, da sva se ustavila, se še močneje začutila in najina zveza je postala še lepša, odnosi globlji. Iskreno, vsaki ženski in moškemu, vsaki mami oz. očetu privoščim takšno izkušnjo. Delite te dragocenosti s svojimi polovicami in jih doživite skupaj!

Mojca


Lucija tvoja masaža je veliko več kot čudovita. Nisem si mislil, da je kaj takega možno, ampak še teden dni po masaži sem zaznaval vse te prijetne občutke, pozitivno energijo in vse to, kar si mi dala na masaži. Moje misli so bile bolj umirjene, tekoče in skoncentrirane. Lahko bi rekel, da je bilo orgazmično, ampak ne tako – spolno, ampak duhovno in energijsko. Res samo vau. Hvaležen sem ti, da si mi pomagala doseči nek novi nivo stanja, ki ga morda sam ne bi dosegel. Zdaj večkrat prikličem te občutke iz spomina in razmišljam, kam se ljudje tako pehamo v tem življenju, za nekimi stvarmi, ki so popolnoma brez smisla, namesto bi živeli za trenutek, skrbeli za svoje telo in zase. Morda bi potem bil svet lepši, če bi se večkrat zazrli vase in omogočili pretok naše življenjske energije. Še toliko bolje je bilo pa zato, ker sva s partnerko to skupaj potrebovala. Bila sva pod pritiskom oz. stresom vsakdana. Služba, otroci, delo doma, podjetje in sva komaj še našla čas zase. Prepustila sva se ti in omogočila si nama, da uvidiva, da bova morala nekaj narediti za naju, za najin oz. naš družinski pretok energije, če želiva, da še naprej vse deluje kot bi midva želela. Po masaži sva se lažje dogovorila kako naprej oziroma spet sva našla skupno pot. Hvala še enkrat. Čudovita si in bilo je čudovito.

Miha