Stranke o meni

Sebastjana Klepec

Lucijo poznam že dolgo (še kot zagrizeno športnico). Sedaj jo poznam tudi kot terapevtko. Kar nekaj časa sem iskala primernega “maserja”, ki ne bi bil le maser ampak nekaj več. Maser z dodano vrednostjo. Najbolj izmed vseh masaž mi odgovarja tuina masaža in neizmerno sem bila vesela, ko sem izvedela, da Lucija dela tradicionalno kitajsko masažo. Zlate roke, sproščujoče okolje, nežna ženska energija in sočutna rama so definitivno ključ do globoke sprostitve. Prepričajte se sami. Zagotovo je ne boste obiskali samo enkrat.

Nataša Šiftar

V prijetno sproščenem ambientu pri Luciji v Sončni vili sem se predala njenim nežnim, veščim in zdravilnim rokam, ki so me ob meditativni glasbi popeljale v skoraj dve urni svet popolne sprostitve tako na umski kot na fizični ravni… Njeno znanje in razlaga me je prevzela, posrkala sem vsa sporočila z namenom, da jih vključim v svoj vsakdan… Prenovljena in pozitivno naravnana sem odšla z mislijo, da se kmalu zopet vrnem…”

Katja Kotnik Prosenjak

Lucijina je nežna in hkrati poživljajoča. Kot sapica sredi poletnega dne. Všeč mi je, da ogromno ve in da svoje znanje tudi med masažo deli s tistimi, ki jih to zanima.